Joyzine.se


Recension - Demo

Passarounders
Oh yeah, Lorenzo, oh yeah
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-08-10
Hemsida: www.passarounders.com

Passarounders tycks ha svårt att bestämma sig för om de ska vara metal eller punk. Det passar mig utmärkt! Deras hybrid de två musikstilarna emellan träffar stenhårt och den metalproduktion den försetts med är ytterst klädsam.

När femte spåret Built for action kickas igång med ett At the Gates-stinkande ”go, go, go” och ett stenkrossarriff tar vid är Passarounders som bäst. De tunga metalriffen möter osnuten punkenergi i ett röjigt nummer av yppersta klass. Totalt sett över hela skivan hade jag i och för sig velat se lite mer av metallen och alltså mindre punk, men det funkar fint även i nuläget.

Sångaren med artistnamn Mr. Wiggle låter som en folkölsberoende klon mellan Martin Westerstrand (Rallypack, ex-LOK) och en sliten Mats Olsson (Maryslim). Han har stor del i att Passarounders låter så bra som de faktiskt gör. När detta dessutom begåvats med ett härligt blodsprutande omslag är det bara att applådera. ”Oh yeah, Lorenzo, Oh yeah” är en mycket bra demo!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Passarounders (2010-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


frack, 2008-02-18 00:52:28 (81.226.117.65)

Hörru, recensera deras nyare skiva "Audition At The Whorehouse". Sedan kommer det ännu en ny 2008. Inspelad och klar nu, tror jag!!!!!!!

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner