Joyzine.se


Recension - Skiva

Mad Sin
20 years in sin sin, 2007
Skivbolag: I Used To Fuck People Like You In Prison Records
Av: Sheena Lindberg
Publicerad: 2008-02-07
Hemsida: www.madsin.de

För de personer som längtat efter punkrock som påminner om de där alla festivalsomrarna man varit med om eller ni som saknat musiken som får alla sinnen att röra sig av energi – ni behöver inte leta längre. Snabbt. Intensivt. Glatt. Hårt. Detta är punkrock som jag vill ha den! Kommer på mig själv med att le och stampa snabbt med foten i golvet flera gånger under skivans gång. ”20 years in sin sin” med Mad Sin tar härmed en hedersplats i min skivsamling. Och jag som var halvt som halvt säker på att punkrock aldrig skulle tilltala mig igen efter detta decenniums utbud av just den genren.

Koefte deVille (sång) skulle nog kunna få vilken musik som helst att låta bra, den där rösten har många ansikten. Han får alla låtar, som har sin egna touch, att bli mer än great. Hans energi är utöver det vanliga. Och låt efter låt fräser fram likt en kulspruta. Och alla borde ta sig minst en lyssning på låten Dirty City eller Sindicate Deluxe.

Härmed bryter jag mitt starka ”jag gillar inte punkrock”-statement och kommer hädanefter att spela denna skiva då jag vill ha energi och intensiv bra musik.

Och som om det inte är nog med att skivan är en av de bättre – det är en dubbelskiva. Andra skivan är live så när saknaden efter att få se dessa herrar liveblir för stor så har jag den att tillgå också.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner