Joyzine.se


Recension - Live

I’m From Barcelona
Emmabodafestivalen
2010-07-30
Av: Alexander Hellgren
Publicerad: 2010-08-01
Hemsida: www.imfrombarcelona.com

Jag visste inte att månghövdade I’m From Barcelona fortfarande fanns. De slog igenom för antalet år sedan, mycket tack vare den enkla anledningen av att, tja, de är många. Sedan var det inte så mycket roligare. Kraftigt försenade (borttappade bandmedlemmar) kommer så bandet som en rejäl publik, om än sittande, otåligt väntat på. Well, det är fortfarande många bandmedlemmar, men nyhetens behag finns ju inte kvar. Trots att de får 25 minuter extra för att rigga ljudet, så låter det inledningsvis ostämt för att inte säga rent av illa. Något en massa konfetti inte räddar och inte heller punchlinen ”som ni ser är vi väldigt många”. Wow!

Men okej, ljudet blir bättre men med så många personer på scen är det som om något ständigt blir fel och drar ner kvaliteten. Publiken är dock lovvärt förlåtande, även över de tramsiga texterna och lekstugan med vuxna barn på scen. Att bandet spelar nya låtar är förståeligt, men synd för de många som bara vill höra poplåtar från 2006 när någon fortfarande brydde sig om att prata om bandet. Om några sådana intresserade finns kvar ber jag om ursäkt. Som ni förstår tycker jag inte att I’m From Barcelona är ett bra band. De har aldrig varit och kommer aldrig att vara en del av min skivsamling och jag tycker inte att de gör en varken intressant, minnesvärd eller bra spelning i Emmaboda.

Även om jag inte dör av att lyssna på musiken, så är jag extremt partisk i frågan om det här bandet och borde säkert inte recensera det alls. Men att det är många bandmedlemmar, det får jag fortsätta att ge dem.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

I’m From Barcelona (2009-05-02)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


niklas, 2010-08-05 16:02:31 (213.100.45.201)

har läst joyzine till och från sen de mest recenserade punk, men det här var den tramsigaste och sämsta recensionen hittills, lol. i klass med att jag kan säga "jag kan göra det bättre själv", och då ska det till mycket. lol.

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner