Joyzine.se


Recension - Skiva

Troublemakers
1995-2000, 2004
Skivbolag: Ägg Tapes & Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-01-26
Hemsida: www.troublemakers.se

Smack rakt i nyllet! Ägget gör troligtvis årets kulturgärning redan i januari! Troublemakers har alltid varit ett riktigt bra punkrockband, men aldrig riktigt nått hela vägen fram med ett enskilt album. När de bästa låtarna från bandets första fyra – Ägg Tapes-släppta – plattor nu samlas på en enda platta klaffar allt. Det här är en alldeles fantastisk partyskiva med 20 glimrande punkrockhits.

Det går inte att sluta le när man lyssnar på ”1995-2000”. Plattan spelar, hitlåt avlöser hitlåt och den enda känsla man kan känna är eufori. Låturvalet på skivan är helt enkelt fantastiskt. Självklara godbitar som Varför lyser inga stjärnor och Hjältarna skålar i blod mixas med lite mer oväntade Blott en dåre och Förstod ingenting. Inte en enda låt faller utanför ramen för vad som är kvalitativ Troublemakers-punk.

Det behövs väl egentligen inte mer än så här för att beskriva briljansen med den här skivan. När man lyssnar för tionde gången är det inte alls svårt att med enormt självförtroende skråla med i För snygg för pop.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

This Is Hultsfred 2013
Vilken är den värsta sommarplågan?
Troublemakers (2011-01-01)
Troublemakers (2003-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner