Joyzine.se


Recension - Demo

Miles
Nuts Ahead
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-10-12
Hemsida: www.themiles.nu

Jag stångar huvudet blodigt mot väggen i mina försök att genomskåda låten Universal Mystery. Den påminner spöklikt mycket om en annan låt som jag förtvivlat söker efter i minnet utan att finna varken namn eller artist. Jag tycker mig ha hört stycket så mycket tidigare att jag från början tog för givet att det var en välvald cover. Men Miles påstår sig spela egen musik och då är det väl så.

Men kan ett demoband verkligen skriva en så här helt fantastisk låt? Och varför tror jag så infernaliskt mycket att jag hört den förut? Jag förstår ingenting och kippar gång efter annan efter andan i förundran över hur bra låten är. Antingen är det jag som är ute och cyklar eller så far Miles med en gnutta osanning. Förmodligen ligger sanningen någonstans mitt emellan. Antagligen har trion låtit sig kraftigt inspireras av den där sången jag inte tycks ha kvar namnet på, men gjort en egen komposition av det hela. Jag skiter dock i vilket, Universal Mystery förför mig.

Det övriga materialet behöver ni inte bry er om. Det är inte dåligt, men har ingenting i en jämförelse med Universal Mystery att göra. Aldrig har repeatknappen varit till större glädje!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Putte i Parken 2013
Tack Putte! Tack Karlstad! Pt.2
Miles Kane (2013-07-03)
Dear Joe (2011-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner