Joyzine.se






Artikel

Vad vore en rockkonsert på slottet…

Det är ingen nyhet att kända musiker drar in mycket pengar, och har råd att leva i flådiga hus. "Joyzine" har tagit en titt på några av rockvärldens starkast brinnande stjärnor och deras boningar.

Det är sant att de flesta av oss får nöja oss med att drömma om ett liv i en rockstjärneboning. Det är värt att bära i åtanke att musikindustrins största namn tjänar tillräckligt mycket för att kunna köpa riktiga slott! Vi andra, dödliga, vars musikkarriärer inte går riktigt lika bra som Jaggers eller Kravitz, får vinna jackpotten för att få råd att flytta in i våra egna palats – eller kanske lägga ett bud på Chris Martins villa...



Ozzy Osbourness villa i Los Angeles, 14 miljoner dollar

Det är inte samma hus som familjen bodde i under inspelningen av deras egen realityserie, men Ozzy Osbourne och hans fru Sharon lever fortfarande på stor fot. Nu när barnen vuxit upp och flyttat ut har de sina 1 000 m2 för sig själva – samtliga sex sovrum och tio badrum. Huset har även egen pool, grillö, utomhusdusch och spa.



Mick Jaggers hus i London, 10 miljoner pund

Sångaren i och frontfiguren för Rolling Stones har bosatt sig i vackra Richmond i London sen många år tillbaka. Här bor han granne med kungligheterna Lord och Lady Guinness, och har själv blivit adlad av drottningen för sitt liv i musikens tjänst.



Chris Martins hus i Kalifornien, 10,5 miljoner dollar

I det här vackra huset bodde Coldplaysångaren Chris Martin tillsammans med sin fru, skådespelerskan Gwyneth Paltrow, fram till deras nyliga uppbrott. Vad som kommer hända med huset och dess enorma trädgård av ek- och platanträd är ännu oklart.



Lenny Kravitz lägenhet i New York, 12,75 miljoner dollar

Amerikanska sångaren, låtskrivaren, producenten och skådespelaren Lenny Kravitz har inkorporerat sin populära retro-stil som gjort honom känd i musikbranschen även i sitt hem i SoHo. Lägenhetens fem sovrum, fyra badrum, och inglasade vardagsrum är vackert möblerade i en stil som blandar gammalt med nytt, på ett sätt som Kravitz själv säger går hand i hand med hans musik.



Jon Bon Jovis hus i New York, 45 miljoner dollar

Priset för högst värderade hem går till sångaren och låtskrivaren Jon Bon Jovi, vars hus i New York är värda otroliga 45 miljoner dollar. Det är svårt att inte föreställa sig Bon Jovi göra sin kända ”air guitar” genom de sex sovrummen, lika många badrum, två kök, ett gym och tre balkonger.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Birger Sponson 2015-07-28
Foto:
Hemsida:

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.se



artiklar / krönikor
recensioner