Joyzine.se


Recension - Live

Marina & The Diamonds
Hultsfredsfestivalen
2012-06-16
Av: Jesper Robild
Publicerad: 2012-06-18
Hemsida: www.marinaandthediamonds.com

2009 såg jag überbritten Marina och hennes diamanter (eller är hon själv diamanterna också? Hon verkar inte kunna bestämma sig) på Emmabodafestivalen. Då hade hon lusekofta och stod och myste på scenen. Nu har hon tuggummikjol, högklackat och måste fixa håret innan hon kan gola vidare. Jag funderar på om det inte är Gwen Stefani eller till och med Lady Gaga som tippar runt på scen.

Divafasonerna som Marina uppvisar går bara inte ihop med materialet, speciellt inte det gamla. Nu heter ju i och för sig hitsen på senaste skivan Primadonna och Bubblegum Bitch, men det känns som om låtarna får stå i bakgrunden, vilket är väldigt synd. Istället för att byta kläder, gosa med en plyschpudel som tydligen tog LSD igår och visa trosorna kunde framförandet av låtarna gärna få ta lite mer plats.

Härliga spår som hitsen I Am Not A Robot och Hollywood ger ännu mer rysningar än vad kylan från havet som faller från skyarna gör, men det blir ändå mest ploj och skoj som förtar njutningen av låtarna. Missförstå mig inte, jag gillar Marina och visst har jag kul, men idag har det inte särskilt mycket med musik att göra. Och nähä, ingen Seventeen fick vi.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfredsfestivalen 2012

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner