Joyzine.se


Om Joyzine.se

Joyzine.se r en politiskt och religist obunden musikpublikation som funnits p ntet sedan 2001. Vi str fr ett brett musikaliskt fokus och hller koll p intressant musik. Ddsmetall r lika viktigt som skir singer/songwriter, obskyra garageinspelningar lika intressanta som den breda massans musik. Det enda som rknas r krleken till musik, vilken yttring denna n tar. Joyzine.se r en sida som ska kunna tilltala alla med intresse fr musik och publicerar varje vecka recensioner av skivor, demos och konserter samt krnfulla intervjuer och krnikor.

Hos oss ska ni som lsare kunna upptcka ny intressant musik likavl som lsa om era favoriter.

Demoband r en grupp som ofta glms bort i andra forum, drfr tycker vi p Joyzine.se att det utver vr andra bevakning ven r viktigt att rikta strlkastarljuset mot morgondagens stjrnor.

En recension kan vara s oerhrt mycket mer n bara ett omdme. Lika mycket som vi sger vrt om skivor och konserter ska vra texter vara underhllande, lsvrda och vlskrivna. Vi lgger stor vikt vid att ha duktiga och kunniga skribenter.

Vra artiklar gr p djupet och angriper saker ur spnnande synvinklar. Joyzine.se ska vara en garant fr lsvrda och matnyttiga artistintervjuer.

Joyzine.se r givetvis helt gratis fr sina lsare.

Citera oss grna, men uppge klla samt URL i samband med citatet.

Recensionsmaterial kan sndas till:

Joyzine.se
c/o Mikael Mjrnberg
Lindvgen 42A
602 43 Norrkping

Vi ansvarar inte fr insnt, ej bestllt, material.

Joyzine.se innehar F-skattsedel


Riktlinjer fr kommentarer

Joyzine.se frbehller sig rtten att utan frvarning eller nrmare frklaring radera inlgg som strider mot reglerna. Vi frsker att ha hgt i tak fr ett s spnnande debattklimat som mjligt, men frsk undvika rena personangrepp. Inlgg innehllande rasistiska budskap, hot, trakasserier eller ren reklam kommer obnhrligen att raderas. Tnk efter en extra gng innan ni postar en kommentar och frsk att hlla er till mnet. I likhet med sprket i sitens innehll br debatter och kommentarer i den mn det r mjligt ske p svenska. Redaktionen p Joyzine.se bestmmer envldigt vad som r lmpligt eller inte och r inte skyldiga att svara p frgor varfr specifika inlgg raderats.

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner