Joyzine.se


Recension - Skiva

Assel/Second Thought
Split EP (7"), 2001
Skivbolag: Promenade Recordings
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-06-10
Hemsida:

Nej, nej, nej, ta bort jag spyr! Det här är inget annat än en skicklig uppvisning i hur riktigt vidrig hardcore spelas. Second Thought är klåpare som tror att bra hardcore går ut på att göra så korta och snabba låtar som möjligt. De slår på instrumenten och vokalisten vrålar ut de kommunistiska manifesten utan att ett enda ord går fram. Vedervärdigt!

Om ni tänker er hur mycket Second Thought stinker och tar det gånger tio har ni Assel! Speedad hardcore med en bunt melodier som är exakt identiska och en sångare som låter som en av smurfarna med 20 kilo tabasco i röven. Den här 7an får extraknäcka som freesbie i sommar.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Solo Baltzer, 2015-09-05 01:36:55 (5.150.212.238)

Hahahaha, bästa recensionen jag någonsin råkat ut för. Helt förståelig reaktion från någon som inte redan är insatt i musikstilen som i sig kan uppfattas som rent skrammel och skrik. Och då missar man lätt den teknik och det nitiska arbete som ligger bakom varje riff. Hatten av för dig min gode recencen, jag hoppas med hela mitt hjärta att du får lite roligare musik att recencera som passar din smak i framtiden. /Han Solo - Stolt fd sångare i bandet Second Thought och The Kind That Kills

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner