Joyzine.se


Recension - Skiva

A-Teem
Kings in jeans, 2002
Skivbolag: B-head Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-09-02
Hemsida: www.kingsinjeans.com

A-Teem tycker uppenbarligen att de är oerhört lustiga. Inte bara med tanke på det fåniga bandnamnet och att de döpt alla de tolv låtarna till ungefär samma sak. Utan även med tanke på deras musik, lyrik och allting kring bandet. Jag ser dock inget roligt i de billiga poängerna och avfärdar bandet som ett gäng patetiska jönsar.

Rent musikaliskt ägnar sig bandet åt stora portioner usla covers och lite eget tunggung. De blandar industrirock med skitig rock n´roll och stora doser stonerdoftande ökenrock. Att avlyssna ”Kings in jeans” är ungefär som att bita i en macka med härlig fräsch sallad och upptäcka att den är osköljd och väldigt grusig. Totalt njutningsbefriat och irritations framkallande med andra ord.

Jag blir bara trött av den här skivan. A-Teem är inte ens bra på det de gör och även om det då och då svänger lite är allt väldigt enformigt. Sånginsatsen är usel och humorn är som sagt betydligt lägre än buskisnivå. Att ta artistnamnet L-G Putröv som en drift med Entombeds karismatiske brölare är inte något kul. Väx upp för fan!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner