Joyzine.se


Recension - Demo

TrashiT
S/t
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2005-10-11
Hemsida: -

Först och främst: TrashiT spelar riktig bondlurksmetal. Någon släpig variant av heavy metal med rocktendenser och lite, lite thrash. Sedan: TrashiT spelar en redan genomtråkig typ av musik riktigt dåligt.

Allt på demon spelas taffligt och tveksamt. Det saknas så väl tryck som känsla. Sången är skrattretande ansträngd och låtarna dåliga. Det är så jag måste skämmas och hoppas att mina grannar inte hör genom väggen när jag tvingas lyssna på demon. Huvaligen vad hemskt om de tror att jag lyssnar på detta för att jag tycker det är bra. Det låter som ett tredje klassens garageband som aldrig borde få visa sig utanför replokalen.

Cred för att killarna bränner iväg ett och annat okej spelat solo. Inga spännande sådana, men som sagt helt okej spelade. I övrigt är det här bara pinsamt. Raderna i följebrevet om att målsättningen är att tillbringa framtiden som professionella musiker blir i sammanhanget ytterst komiska. Kan TrashiT inte prestera bättre än så här måste jag å det strängaste råda dem att lägga ner.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner