Joyzine.se


Recension - Live

Randy
Hugos, Norrköping
2005-10-14
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2005-10-18
Hemsida: www.randytheband.com

Jag slopar öronpropparna och förser mig med en utspädd starköl direkt från baren. Det är på små scener i klubbmiljö Randy gör sig bäst och förväntningarna är självfallet att de sin vana trogen ska leverera. Och levererar är just vad de gör. Att det inte är något av gruppens mest minnesvärda framträdanden står klart ganska tidigt, men trots detta är det en härlig punkrockvåg som sveper över publiken.

Trots att Randy har en ny platta på diskarna är det inte tal om att bara fokusera på den. Det tackar jag för. Inte för att det på något sätt är en dålig platta utan för att de har så många odödliga låtar sedan tidigare som de bara inte kan utelämna ur sitt set. Att ha Addicts of communication och Little Toulouse tidigt i setet, tillsammans med den nya stänkaren Razorblade, är ett snilledrag. De får fart på publiken omgående och håller sedan farten uppe ända till slutet.

Iklädda sina sedvanliga skelettdräkter levererar bandet vad de ska, allt från mellansnack till spelsäkerhet sitter och för publiken är det bara att tacka och ta emot. Hinka öl och röja. Ändå kan jag inte låta bli att känna att det är lite standardiserat. Det här är inget av bandets viktigaste gig under turnén och även om det inte framstår som en trist dag på jobbet saknas ändå den hundraprocentiga tändningen. Det spelar dock ingen roll, Randy är bra ändå. De är som stöpta för livescenen och kan leverera under alla omständigheter. Att se Randy live är ett säkert kort, i alla fall så länge det handlar om klubbscener.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Primal Fear
Årets bästa 2012 enligt Peter Augustinsson
Randy (2003-10-03)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner