Joyzine.se


Fem korta

Terror 2000

Fem korta frågor till Dan Svensson, basist i thrashplutonen Terror 2000...

Vad händer i Terror 2000-lägret för tillfället?
Just nu försöker vi få ut vår nya skiva ”Terror For Sale” till så många människor som möjligt genom att göra intervjuer och annan promotion.

Vad gör "Terror for sale" till en så bra skiva?
Den liknar ingen tidigare thrash-platta! Vi släppte alla spärrar över hur en thrash-skiva ska och inte ska låta och försökte göra något med extrem fart, humor och galenskap. Slutresultatet blev en platta som får lyssnaren att vilja bli full, ta sig till närmsta metalspelning och röja som en idiot! Målet var att göra ett gäng kvalitativa låtar med glimten i ögat… Vi driver med allt och alla, inklusive oss själva.

Bästa skiva för tillfället?
Hm, måste nog nämna två som rullar mycket i CD-spelaren för tillfället: Darkane – ”Layers Of Lies” och Machine Head – ”Burn My Eyes”. Darkanes senaste platta är en riktig slaktfest i teknik och riktigt bra låtskrivande. Tycker lätt att detta är deras bästa släpp sedan debuten. Machine Heads första platta har rullat konstant sedan jag köpte deras nya DVD. Fick plötsligt en enorm nostalgi och flashbacks från min ungdom när skivan släpptes. ”Burn My Eyes” är i mitt tycke ett av de bästa metalalbum någonsin och den håller än i dag!!

Sämsta skiva för tillfället?
Svårt, det finns extremt mycket skräp i musikvärlden idag. En ”artist” som dock alltid lyckas ge mig huvudvärk och får mig att vilja kräkas är Crazy Frog

När får vi se en Terror 2000-turné?
Förhoppningsvis snart! Vi är extremt sugna på att ge oss ut och göra en turné! Problemet är såklart att vissa av medlemmarna har väldigt fullspäckade scheman som gör det svårt att hitta tid. Vi ska dock göra vårt yttersta för att komma ut på vägarna och sprida vår musik!!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Mikael Mjörnberg 2005-11-15
Foto:
Hemsida: Terror2000.net

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner