Joyzine.se


Recension - Live

Sick Of It All
West Coast Riot, Göteborg
2009-06-25
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2009-06-28
Hemsida: www.sickofitall.com

Mitt under spelningen kommer en enorm svärm med insekter inflygande över publiken och ser för en sekund ut att ha destinationen inställd på scenen. Luften färgas alldeles svart och publiken tittar förvånat upp över sina huvuden, kanske rent av rädda för att bli stuckna. Och så, lika hastigt som svärmen dök upp har den passerat strax till vänster om scenen och försvunnit ut över vattnet som böljar där utanför.

Just den episoden är det mest spännande under konserten. Så väl de gamla hardcorerävarna som publiken är i stort behov av en extra liten kick. Sick Of It All manglar förvissa så hårt de bara kan, men engagemanget känns långt ifrån hundraprocentigt och frontmannen Lou Koller ser rent av uppgiven ut vid flera tillfällen.

Visst, publiken är liten och ger inte jänkarna någon större respons, men att öppet visa frustrationen över att ingen vill leka wall of death och muttra något buttert om hur lama alla är fungerar inte som tändvätska den här dagen. Inte heller den kompetent utförda och metalliskt klingande hardcore som de åldrade herrarna framför får något ordentligt fäste. Det låter förstås bra, men den riktiga gnistan saknas och i ärlighetens namn blir det ganska enformigt efter en stund.

West Coast Riot är en dag på jobbet för Sick Of It All, en dag där de inte tycker sig få den uppskattning de förtjänar av publiken och slutresultatet blir ett framförande som snabbt kommer att glömmas bort. Bortsett från insekstasattacken då förstås. En sådan extraordinär händelse glömmer man inte i första taget.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

West Coast Riot 2009

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner