Joyzine.se


Recension - Skiva

Bodinrocker
Mysterious Man, 2010
Skivbolag: Bearman Music
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2010-06-24
Hemsida: www.andersbodin.net

Svenska Bodinrockers andra album ”Mysterious Man” bjuder in till rock ’n’ roll-tunggung i stil med Status Quo. Det är rätt så rak och radiovänlig rock med enkla och stundtals ganska hyfsade låtuppbyggnader. Bodinrockers musik är inte på något sätt nyskapande eller speciellt spännande, men den kan säkert tillfredsställa målgruppen, vars övriga favoritband bör bestå av just Status Quo och liknande gubbrockare.

Rent produktionsmässigt är det absolut inget att klaga på, skivan låter väldigt bra. Det som det faller på är att låtmaterialet inte riktigt håller måttet. Det är överlag alldeles för enformigt och ointressant.

Något som inte heller är till Bodinrockers fördel är omslaget till ”Mysterious Man”. Det går inte att förneka att det utan problem skulle kunna platsa i en bok som ”Sveriges sämsta skivomslag” av Mattias Boström med flera. Omslaget kanske inte är den allra viktigaste komponenten i en cd-utgåva, men lite mer jobb hade de kunnat lägga ner i det här fallet, för det här omslaget är horribelt.

Som helhet går ”Mysterious Man” ganska obemärkt förbi, men som jag nämnde tidigare, jag är troligen inte inom ramarna för bandets målgrupp. Så i rätt hörlurar kan Bodinrocker säkert vara alldeles utmärkt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner