Joyzine.se


Recension - Skiva

All Boro Kings
Just for the fun of it, 2002
Skivbolag: Century Media
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-07-15
Hemsida: www.allborokings.com

Att All Boro Kings är en avkomma från Dog Eat Dog går inte att undgå. Även här bjuds det på hurtig skatepunk även om influenserna är lite fler i detta fal. Det sammantagna budskapet med inspelningen tycks vara ”sup skallen av dig så fort du kan!”. ”Just for the fun of it” är en samling med fylleristvisor som sägs vara perfekt för festen.

Klåparna i bandet stjäl hej vilt från andra artister och presenterar en genresoppa som jag inte alls gillar. Stölden från Rage Against The Machine (lyssna bara på The Party´s on) är så tafflig att jag mår illa. ”Just for the fun of it” är så långt ifrån nyskapande man kan komma (trots den saliga blandningen av influenser). Som bäst är bandet när de påminner lite om A Perfect Circle i Blowin´smoke (vänta er inga sånginsatser à la Maynard James Keenan bara).

Även om jag får avsmak av att lyssna på stora delar av skivan kan jag inte neka till att killarna svängt ihop riktigt hyggliga trallrefränger på vissa ställen. Mest handlar det dock om trötta skateriff och humor som är sämre än hos en genomsnittlig kiss-och-bajslallande treåring. Sluta vanära den ädla drycken öl på det här tafatta viset!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner