Joyzine.se


Recension - Demo

[sic]
Waking up
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2001-10-10
Hemsida: -

Det första jag kommer att tänka på när jag hör namnet [sic] är Slipknot-låten med samma namn. Det finns dock ingen som helst beröringspunkt mellan den fantastiska metalmelodin och den här punksmörjan, mer än det identiska namnet.

[sic] från Norrtälje ger ifrån sig åtta spår på den här plattan och trots att jag lyssnat på den ett stort antal gånger kan jag inte påstå att jag hör någon större skillnad på låtarna. Bandet mal på i samma punktempo - den här typen av punk kallas visst streetpunk - och jag kan inte tycka annat än att det är ointressant. Grabbarna är kompetenta och spelar bra, men det räcker inte att kunna spela. Man måste kunna skriva spännande låtar också! [sic] låter precis som alla andra dussinband på marknaden och passar perfekt som bakgrundsmusik när man städar eller gör något annat otroligt intressant. Att sätta sig ned och verkligen försöka ta sig in i [sic]s musik är det samma som att ta sömnpiller. Det finns en tunn substansfull yta och innanför den inget annat än uttråkande malande.

Då och då blixtrar någon takt till och det känns som om [sic] kanske inte är ett hopplöst fall trots allt. Men nästan direkt är den där gnistan borta för att aldrig mer återfinnas. [sic] är inget annat än tråkigt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner