Joyzine.se


Recension - Live

SebastiAn
Hultsfredsfestivalen
2007-06-16
Av: Christian Stenbacke
Publicerad: 2007-06-19
Hemsida: www.myspace.com/0sebastian0

Regnet forsar ner likt en ny syndaflod, mitt humör sveps med lika effektivt som all annan bråte som ligger och skräpar. Ändå styr jag mina steg vänligt men bestämt mot Atlantistältet för att få en chans att bli på bättre humör. Att bli på bra humör är faktiskt inte alls svårt inser jag när jag stiger in och värme från hundratals varma kroppar möter mig likt en vägg. Dags för ännu mer dans signerat Ed Banger Records och SebastiAn.

Som ett försvar mot de klena bokningarna på de stora scenerna i år påpekade Rockparty att de hade bokat dansakter att döda för, vilket är helt sant. Justice och Uffie dunkade på i fredags, men frågan är om inte SebastiAn är snäppet vassare där han står ensam och upphöjd bland rattar och spakar. Här är det betydligt mer rakare rör än när det tidigare begav sig för hans franska kollegor.

Det hela känns betydligt mer disco och det svänger betydligt. Här inne kommer det inte att bli någon konst att bli torr, det är bara att falla in i leden och börja skaka stjärt. Ikväll är jag dessutom för trött för att stå och analysera, det är knappast så att man är purung längre, ikväll sluter jag helt enkelt ögonen och låter mig beröras och hänföras av den bästa dansen som Frankrike har att erbjuda i dagsläget.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Aerial
#pip2012-bloggen
Sebastian Fors & The Ones That Got Away (2008-01-01)
Belle & Sebastian (2010-08-27)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner