Joyzine.se


Recension - Live

You Say Party! We Say Die!
Hultsfredsfestivalen
2007-06-15
Av: Christian Stenbacke
Publicerad: 2007-06-19
Hemsida: www.yousaypartywesaydie.ca

Men nu blir jag jävligt besviken! Jag trodde inte att det var möjligt, men Atlantis gapar nästan mer tom än vad Teaterladan gjorde då funkrockarna i Jai-Alai Savant lirade i torsdags. Återigen står jag längst fram vid kravallstaketet och bara skakar på huvudet, pinsamt! Därmed har alla förutsättningar för en grym spelning spolierats.

Inte för att inteYou Say Party! We Say Die! verkligen försöker. Sångerskan Becky Ninkovic kommer ut med någon slags befjädrad fågelmask på huvudet, värdig vilket sambatåg som helst. Lite kanadensisk exotism är aldrig fel. Synd bara att vi knappt är en handfull som får se det. Men nu ska jag sluta gnälla om det, för You Say Party! We Say Die! förtjänar bättre än så.

För vilka låtar de har! Helt galen new wave punkrock, alltid väldigt chic förstås, vi snackar ju om ett kanadensiskt indieband här. Becky Ninkovic har precis en sådan där perfekt röst, lagom släpig när det behövs och lagom skrikig när det drar igång. Cold Hands! Hot Bodies! säger jag bara. Tänk er en någon mer intensiv PJ Harvey och ni är på rätt väg. Det märks dock att bandet tröttnar en bit in i setet, och vilka hade inte gjort det när till och med de få som redan är där börjar gå därifrån. Nästa gång You Say Party! We Say Die! kommer på besök kräver jag bättring från publiken!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfreds vassaste band 2007

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner