Joyzine.se


Recension - Live

Syket
Putte i Parken, Karlskoga
2011-07-07
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2011-07-10
Hemsida: www.syket.net

Syket

Efter att ha hört mängder av lovord om Umeåbaserade Syket valde jag att lyssna lite på deras debutfullängdare, betitlad ”With Love”. Jag gillade vad jag hörde och bestämde mig för att försöka få in Sykets spelning på Putte i Parken i ett redan ganska tajt tidsschema.

Med Looptroop Rockers på huvudscenen vid samma tidpunkt behövde man inte oroa sig för att bli fastklämd framme vid den lilla PIPadilly-scenens kravallstaket. Det är återigen glest framför scenen. ”Jag vill så gärna gilla det jag ser”, tänker jag när Syket har spelat ett par låtar. Men det går dessvärre inte att bortse från att det är en ganska sömnig och ointressant spelning de gör i kväll. Jag står mest och väntar på att det ska vara slut, så att jag kan gå vidare till nästa konsert.

Jag tycker därutöver att sången hördes oerhört dåligt. Bandet kanske vill ha det så, men jag hade gärna sett att sången var mer framträdande i ljudbilden, så att man kunde uppfatta texterna. Syket är ju en relativt ny injektion i det svenska musiklandskapet och jag tror och hoppas att de kan komma att utvecklas som liveband med tiden.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Putte i Parken 2011

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner