Joyzine.se


Fem korta

Razzia Records

Fem korta frågor till Martina Ledinsky från framgångsrika skivbolaget Razzia Records...

Namnet Razzia, varför tog ni just det?
Jag vet inte faktiskt....

Ni har en hel rad framgångsrika och intressanta akter i ert stall, hur väljer ni vilka ni ska arbeta med? Var söker ni efter artister?
Först och främst är det de som väljer oss, men den gamla klyschan originalitet och kvalitet passar bra att dra till med. Sen måste de vara engagerade och trevliga. Vi letar inte superaktivt, jag är svindålig på att lyssna på demos även om vissa av de vi jobbar med blev signade på det sättet.

Hur skulle du beskriva bolagets profil, vad är det för typ av band ni går in för att signa?
De som skriver sitt material själva och som ser en utmaning i att våga förändra sig och hitta sin unika stil samt är sköna människor. Jobbar inte med otrevliga personer.

Lista fem band som det skulle vara en dröm att släppa via Razzia.
Tom Waits - världens bästa manliga sångare och Dolly Parton för att hon är en grym låtskrivare. Faktum är att det finns jättemånga bra band jag skulle vilja jobba med, men dem vill jag inte avslöja här och nu.

Om du siar lite inför resterande del av musikåret 2006, vad tror du kommer att bli hypat? Vilka musikstilar kommer att komma starkt och vilka artister har en lysande framtid för sig?
Jag har faktiskt ingen aning. Är otroligt otrendig. Genuin musik som kommer från hjärtat kommer alltid vara stark och ha en lysande framtid även om det kanske inte blir poppis över en natt...usch vilket dåligt svar...ber om ursäkt...

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Mikael Mjörnberg 2006-04-04
Foto:
Hemsida: www.razziarecords.se

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner