Joyzine.se


Recension - Live

Caesars
Siesta!, Hässleholm
2008-05-30
Av: Maria Wikström
Publicerad: 2008-06-03
Hemsida: www.myspace.com/caesars

Caesars “drar av”, som César så vackert uttrycker det, Over for it started, och det känns som festival, femton och ännu mer festival. Någon gång efter filmen Festival blev Ceasars Palace något av ett måste för nästan alla när de packat in tältet och bandaren och är på väg till Arvika, Hultsfred och Emmaboda. Nu när Ceasars besöker Siesta får jag en känsla av att bandet har stannat i utvecklingen och publiken i växten.

De nya låtarna låter precis som de gamla. Samtliga låter precis likadant live som på skiva, eller åtminstone med mycket få förändringar. Det är trallvänligt men ungefär lika spännande som att sitta fast på ett stillastående tåg i Osby. Det är tydligt att publiken väntar på hitarna och när folk fattar att Ceasars är på vippen att ”dra av” Jerk it out kommer de på fötterna och 30 benpar som snubblat på samma spritpenna skuttar förbi. De som inte vill trängas längst fram men ändå vill dansa och känner sig lite ”crazy” för dagen sjunger med i I’m gonna kick you out och gestikulerar solsken och sparkar. Är man lättroad är den en bra konsert, antar jag.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Långt ifrån bäst, men ändå fest
Siestafestivalen 2008
Caesars (2005-01-01)
Caesars palace (2000-06-17)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Yoo, 2008-06-04 15:39:32 (213.66.150.152)

Håller med om att konserten inte alls var speciellt bra. Men skulle vilja påstå att det beror på att gitarristen och kungen i bandet, Jocke Åhlund, ej var med. Det är han som bär hela bandet på sina axlar.

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner