Joyzine.se


Recension - Live

Best Coast
Emmabodafestivalen
2010-07-31
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-08-01
Hemsida: myspace.com/bestycoasty

Om man bara sluter ögonen och lyssnar framstår Best Coast kanske inte som det hypegäng skiv- och promotionbolag vill få dem till, men i alla fall som ett stabilt rockgäng med en fäbless för Courtney Love och den solskenspop som präglat deras hemstat Kalifornien sedan lång tid tillbaka.

Öppnar man däremot ögonen och tittar på Best Coast möts man av en trio som förvisso har en fräck trumslagerska, men som i övrigt ser ut som ett synnerligen beiget demogäng som tycks stämma sina instrument i pauser som är minst lika långa som själva låtarna (bildligt talat).

Följaktligen är Best Coast inte riktigt redo för den internationella scenerna ännu och tröttsamt mellansnack om att ta droger undanber vi oss på en så här ung och oförstörd festival.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Emmabodafestivalen 2010
Årets bästa skivor 2010 enligt Anton Wedding

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Alex, 2010-08-03 18:21:29 (83.250.164.187)

Ang. det sista du skrev, var du ens runt på campingen? Det röktes på väldigt mycket, blev själv förvånad då det inte alls var så förra året. Dessutom tycker jag att du har helt fel i din recension, en av de bättre konserterna under festivalen skulle jag säga.

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner