Joyzine.se


Recension - Skiva

Tim Kasher
Adult Film, 2013
Skivbolag: Saddle Creek
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2013-10-23
Hemsida: www.timkasher.com

Tim Kasher har släppt si så där ett dussin plattor med olika konstellationer och som soloartist. Kanske är det därför idéerna börjat tryta. För helt ärligt, ”Adult Film” må vara festligt betitlad, men särskilt mycket till musikalisk upplevelse är det inte.

Kasher blandar rock och pop på ett sätt som ibland låter väldigt brittiskt för att komma från en amerikan. Han är inne och tangerar den mest lättsmälta britpopen några gånger på den här plattan. Men mest låter det som en samling mer eller mindre ofärdiga idéer som stöpts i en alldeles för slarvig och ogenomtänkt produktion.

Herrn hittar sällan fram till de riktigt starka låtarna och den bitvis alldeles för stökiga produktionen (när det är som värst, som i Life and limbo, går tankarna till Graham Coxons flippade sologrejer) gör att det mest låter ofärdigt. Som om solomannen försöker överväga det faktum att materialet inte håller med en sjavig och skränig ljudbild. Det tricket biter inte på mig.

Visst dyker det upp ljusglimtar även på ”Adult Film”, men de är lite för få för att jag ska kunna tala om det här som ljudporr.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner