Joyzine.se


Recension - Live

Tinie Tempah
Putte i Parken, Karlstad
2012-07-04
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2012-07-05
Hemsida: www.tinietempah.com

Tinie Tempah

Den brittiske lille spillevinken har hunnit ha sina hitkänsliga fingrar med i flertalet stora dängor trots sin ungdom och känslan är att det bara är en tidsfråga innan han brejkar stort även i Sverige. Spelningen på Putte i Parken är ett gott steg på vägen. Det är en feelgood-timme i solskenet där Tinie Tempahs musik är en lysande fond.

Rapparen kommer ensam med en mc och hymlar inte minsta lilla sekund om att all musik är förinspelad. Det gör det hela bara ännu bättre. Tempah kablar ut hit på hit, med celebra gäströster och publiken älskar varje sekund.

Written In The Stars (med Eric Turners fagra stämma) annonseras med ett tal om att låten betyder mycket för Tempah själv och låter lysande. Invincible (med Kelly Rowland) är en känslourladdning. Pass Out så mycket häftig dynghit det bara kan bli och Swedish House Mafia-samarbetet Miami 2 Ibiza (för dagen omdöpt till Sweden 2 Ibiza) får Mariebergskogen att svänga som om det var en hipp nattklubb på Manhattan. Långa stunder helt omöjligt att stå emot.

Tinie Tempah jobbar förvisso hårt, men publiken är ändå så taggad att den gör halva jobbet. Det är så mycket feelgood att det inte går att göra annat än att kapitulera.

På större scener i Sverige inom en snar framtid, var så säkra.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

#pip2012-bloggen
De viktigaste banden på Putte i Parken

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner