Joyzine.se


Recension - Live

Scooter
Putte i parken, Karlstad
2013-07-06
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2013-07-08
Hemsida: www.scootertechno.comJa du läste helt rätt. Scooter. Du vet DOM Scooter.

Jag kommer inte ihåg exakt hur gammal jag var, nånstans i tonåren och jag gick och köpte singeln Move Your Ass. Det var den hårdaste, snabbaste och farligaste dansmusiken jag hört. Det var sjukt bra.

År 2013 låter det likadant. Skillnaden är bara att det inte är lika fräscht längre. Men det är vansinnigt kul att beskåda. Det är samma mantra som hörs, det är hardcore hit och hardcore dit.

Det bjuds på alla de där massiva stenhårda hitsen. Det är Maria ( I Like It Loud), How Much Is The Fish och Faster Harder Scooter öppnar den här 90-talsfesten.

Scooter får avsluta Putte i Parken 2013 och jag tycker man gör det med stil. Det är en grymt tajt show med dånande bas och en techno som får publiken att dansa i en underbar sommarnatt. Eldar, raketer och explosioner blir liksom bara grädde på moset. Musiken är glad och löjligt smittande.

Jag erkänner att jag garvade lite när jag såg att Scooter skulle få stänga igen festivalen. Nu i efterhand ler jag istället lite nöjt och tycker att det var en väldigt rolig avslutning.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Tack Putte! Tack Karlstad! Pt.2
Putte i Parken 2013

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner